”Du kommer definitivt inte att känna igen honom!” Skådespelaren Hugh Lauries senaste foton av paparazzi gjorde ett stänk

”Inte annorlunda än en hemlös!” 😣 Paparazzi var på rätt plats vid rätt tidpunkt för att göra fansen av den berömda skådespelaren Hugh besvikna 😱😬 Du kommer att bli förvånad över att se honom i artikeln ⬇️⬇️⬇️

Hugh Laurie är en av de mest kända skådespelarna. Spelar i olika filmer, han fick en ganska betydande lön, ungefär 250 miljoner pund varje avsnitt. Men efter en tid började hans karriär gradvis kollapsa.

Men det verkar som att även kollapsen av hans karriär inte störde skådespelaren. Han deltog aktivt i musik- och pianoföreställningar, spelade in science fiction-tv-program och spelade i många fall cameo-roller. Skådespelaren är också involverad i andra projekt. Men han kanske inte är av intresse för fansen som det var under de år då han spelade i filmer. En skådespelare kan bara fängsla tittaren när han lyckas visa de känslor som karaktärerna upplevde i det ögonblicket.

Fram till nyligen kunde han inte undkomma paparazzis ögon. Han sågs gå ut med sin hund i London. Vissa tyckte att de snygga skorna och en matchande skjorta gjorde att stjärnan såg elegant ut. Men för många fans såg han inte särskilt bra ut. Många kände inte ens igen honom och sa att han såg ut som en hemlös person.

”Det här är outhärdligt, jag vill inte föreställa mig att det är han”, ”Enligt min mening är det hennes fria rätt att klä sig på det sätt som han är bekväm och gillar” och så uttrycktes olika åsikter om skådespelaren. Internetanvändare började diskutera honom för hans utseende. Vad tycker du att han ser ut som?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet