Dancy från ”Vad kvinnor vill ha” genom åren! Detta är vad åldern har gjort med den ikoniska skådespelerskan Helen Hunt

Kommer du ihåg Dancy från ”Vad kvinnor vill ha”? 🤔🧐 Skådespelerskan Hunt som omfamnar naturligt åldrande har fångats av paparazzi! 😮🤭 Inte ens fansen kände igen henne på de senaste oredigerade bilderna som du kan se i den här artikeln! 👇👇👇

När du tittar på Helen Hunts nya oredigerade foton tagna av frilansfotografer kommer det säkert att bli klart för dig att Helen Hunt föredrar naturligt åldrande. Ni minns henne säkert alla som Dancy i ”What Women Want”.

Till skillnad från miljontals andra kändisar i showbusiness har hon inte genomgått några operationer och ångrar ingenting. Hunt skäms inte alls för sin ålder och visar stolt upp sina rynkor, sin slappa hud och andra åldersrelaterade förändringar.

”Är jag den enda som inte kände igen henne på en gång?”, ”Mel Gibson skulle bli besviken!”, ”Ikoner åldras också!”, ”Om jag inte misstar mig är hon skådespelerskan från ’What Women Want’. Vad tiden har gjort med henne!”.

”Bravo! Vi blev alla trötta på alla dessa ”konstgjorda” ansikten och ville verkligen se dig åldras naturligt », ’Inget, inte ens åldern, kan förstöra hennes tidlösa skönhet!’, ”Avund tyst! Hon behöver inte uppfylla alla dina förväntningar”.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet