”Från en hjärtekrossare till en gråhårig, rynkig farfar”: Äldre Gere gjorde offentligt framträdande med sin fru

Kan du komma ihåg skådespelaren från ”Hachi: A Dog’s Tale”? 🧐 Fansen var inte redo att se märkbart åldrade Richard Gere på dessa bilder! Skådespelaren visade sin yngre fru och väckte frågor! 🙄😲

För dem som inte vet det har denna framstående och anmärkningsvärda skådespelare varit gift tre gånger. Hans tredje fru är A. Silva, arvtagerska till vice presidenten för klubben ”Real Madrid”. Hur förvånande det än kan tyckas är hon 30 år yngre än han.

Innan hon gifte sig med den enastående filmstjärnan njöt hon av sitt överdådiga liv och får för närvarande underhåll från sin exmake-miljardären. Gere missar aldrig en enda chans att uttrycka sin oändliga kärlek och hängivenhet till sin älskade fru.

I sin tur tycker Alejandra att hon har tur att ha en sådan man. Hon älskar honom också och är glad över att vara en del av hans liv. Deras senaste offentliga framträdande kom som en stor överraskning för fansen.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet