”Så modigt av henne!”: Gomez delade med sig av ”ärliga” bilder utan smink och gjorde succé

Efter dessa bilder blev folk förälskade i Selena Gomez igen! 🫠💘 Sångerskan visade sig utan smink och bevisade att hon inte har några jämlikar! 🤭🫣

Att döma av de senaste ”ärliga” bilderna av sångerskan kan man säga att hon bestämde sig för att helt sluta använda kosmetika och omfamnar sin naturliga skönhet. Men att säga att långt inte alla var redo för detta är inget att säga.

Hon dök upp i avslappnade kläder och utan någon antydan till smink framför miljontals av sina följare. Hon hade på sig en svart T-shirt med urringning, hade sitt brunetthår utsläppt och använde ingen kosmetika.

”Hon är den bästa av de bästa!”, ”Hur länge har jag sovit? Vad hände med blygsamma Selena? », ’Jag kan inte ta ögonen från denna ikoniska skönhet!’, ’Inte undra på att så många män är förälskade i henne!’.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet