”Tandlös och gråhårig!”: Fansen var inte redo att se hur Lambert ser ut vid 66 års ålder

Kommer du ihåg hjärtekrossaren från ”Highlander”? 🧐🤔 Det här är vad ålder och år har gjort med den attraktiva skådespelaren Christopher Lambert! 😟💔

Tro det eller ej, ”Highlander” -skådespelaren är redan 66. Det är naturligtvis svårt att tro att 37 år har gått sedan den legendariska filmen släpptes. Många har undrat hur den hyllade skådespelaren ser ut idag.

Att säga att han har förändrats till oigenkännlighet är faktiskt ingenting att säga. Förändringarna är ganska märkbara. Vissa anser att han till och med ser bättre ut, medan andra anser att han har förlorat sin skönhet.

Människor på sociala medier hade blandade åsikter om hans gråa hår. Det blev snart ämnet för diskussioner. Vissa betraktar honom till och med som en vanlig pensionär. Det står klart att tiden redan har tagit ut sin rätt på honom, men han ser fortfarande bra ut.

Dela gärna med dig av din åsikt om honom nedan!

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet