”Går knappt bredvid sin unga älskare!”: De skandalösa bilderna av Al Pacino med sin älskare dyker upp i nätverket

Du är inte en enda farfar, du är helt enkelt pank! 🫢 Paparazzi filmade av misstag Al Pacino med sin unga flickvän! 😲😬

Fotografer missade inte chansen att fånga den äldre skådespelaren tillsammans med sin flickvän som heter Noor. För dem som inte vet det, hävdar folk att flickan gav honom ett barn som bekräftades med ett DNA-test.

Filmidolens märkbart åldrade och utmattade utseende gjorde snabbt avtryck på nätet. Det verkade som om han glömde vart han var på väg. De skandalösa bilderna kom som en besvikelse för hans lojala fans.

Hans livvakt vägrade bestämt att lämna honom och var ständigt vid hans sida. Människor på sociala medier började kraftigt kritisera Hollywoodskådespelaren för hans oanständiga beteende och förklarade att han borde ha skämts för sin ålder.

Alla märkte tydligt de åldersrelaterade förändringar som han har genomgått. Den berömda filmstjärnan gick knappt och såg missnöjd ut.

Vissa kritiserade Noor och förklarade att det enda skälet till att hon skulle välja honom onekligen var pengar och ekonomisk trygghet.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet