”Vad hände med den vackra Emilia Clarke?”: De nya skandalösa bilderna av skådespelerskan dyker upp i nätverket

Fansen blev förskräckta när de såg Emilia Clarke på de här bilderna! 😱🤐 Det här är vad flera skönhetsingrepp har gjort med den charmiga skådespelerskan! 😬😧

Folk kunde knappast känna igen den vackra Emilia Clarke på de nya bilderna. Vissa är övertygade om att den enastående skådespelerskan har förstört sin skönhet med flera plastikkirurgier eftersom hur hon ser ut nu kom som en stor överraskning för alla.

Sättet som ”Game of Thrones”-stjärnan har förändrats på kom som en stor besvikelse för hennes fans. Hon såg ut som en helt annan person och väckte frågor på nätet.

Ingen kunde tro sina ögon och förstå vad som pågick här. Utseendet på drakarnas mor gjorde ett stänk och lät ingen förbli likgiltig. Vissa är mer än säkra på att det bara är redigering eller en felaktig vinkel.

”Jag kände knappt igen min favoritskådespelerska här!”, ”Vad hände med vackra Clarke?”, ”Drömmer jag? Är det här på riktigt? », ’Jag var till och med tvungen att dubbelkolla om det verkligen var hon eller inte’, ’Jag kan inte hitta ord för att uttrycka min besvikelse!’.

 

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet