”Oväntat framträdande på festivalen”: Scarlett Johansson dök upp tillsammans med maken och väckte uppmärksamhet

Scarlett och hennes man fascinerade tittarna med sitt utseende 😲🫣 Detta var deras första officiella offentliga framträdande som ett par som orsakade uppståndelse 😱🫢

Hollywoodstjärnan Scarlett Johansson och komikern Colin Jost är redan tillsammans. De dök upp på den 76: e filmfestivalen i Cannes och väckte stor uppmärksamhet. De uppträdde officiellt tillsammans som ett par för första gången och orsakade uppståndelse på festivalen․


Scarletts hår var stylat i franska vågor och publiken gillade det verkligen․ Hennes subtila makeup framhävde hennes ansiktsdrag․ Hon valde beige ögonskugga, rosa rouge och skarpt scharlakansrött läppstift.

För framträdandet valde Scarlett en fantastisk satinklänning från Prada․ Det var en ljusrosa klänning med vita band som visade upp hennes tatueringar․ 2017 fick hon dessa tatueringar av ett lamm under höger skulderblad och rosenblommor. Silverpumps med klackar fulländade hennes look․ Och bland smyckena valde hon silverstjärnörhängen från David Yurman.

Hennes make Colin bar en mörkblå smoking med vit skjorta och fluga․ Han såg elegant ut med en guldklocka.

Det är tydligt att paret var lyckliga tillsammans, höll varandra i handen och visade öppet sin tillgivenhet inför fotograferna. Scarlett såg in i Colins ögon och smekte försiktigt hans ansikte, vilket visade att det fanns kärlek mellan dem․.
Colin är Scarletts tredje man och allmänheten fick reda på deras förhållande i slutet av 2017. De gifte sig i oktober 2020.
De fick en son, men Scarlett har också en annan dotter från ett tidigare äktenskap.

Förutom detta evenemang hamnade de tillsammans på Air Mail Party, där Scarlett bar en ljusgrön minidress med vita sandaler. Den här gången bar hon naturlig makeup․
Colin bar en svart smoking och de poserade nära varandra, där Colin försiktigt lade sin arm runt Scarletts midja.

 

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet