”Den kaliforniska skönheten i en avslöjande baddräkt”: De senaste bilderna av ”Big Bang Theory” -stjärnan väckte allas uppmärksamhet

Stjärnan från ”Big Bang Theory” visade stolt upp sin tonade kropp i bikini

Nyligen har den välkända, framgångsrika och charmiga stjärnan från kult-sitcom delat några djärva semesterfoton i baddräkt.

Trots sitt hektiska schema hittar den legendariska skådespelerskan ändå tillräckligt med tid för välförtjänta semestrar och den här gången visade Kaley stolt upp sin tonade och häpnadsväckande kropp. Ingen enda av hennes fans kunde förbli likgiltig mot kändisen.

Som den charmiga filmstjärnan erkände var akne hennes största osäkerhet som tonårsflicka och det tog henne mycket arbete att visa upp det i serien. Den kaliforniska skönheten led av extremt låg självkänsla.

Kaley erkände att tack vare yoga ser hennes kropp nu tonad och helt enkelt fantastisk ut. Hon äger regelbundna yogaträningar för sin önskvärda figur och återfick självförtroendet.

Enligt den enastående skådespelerskan var det ganska stressande för henne att medverka i serien eftersom hon kände ett överväldigande tryck från sina komplex och osäkerheter.

Har du tittat på den populära serien? Gillade du hennes karaktär?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet