”Hon har åldrats som ett fint vin!”: Så här har Miss Universum förändrats sedan 1965

Kommer du ihåg Miss Universe 1965? 🧐🤔 Så här ser Apasra Hongsakula ut vid 74 års ålder! 😲 Det här är vad det innebär att åldras som vin! 😮😍

Här är Apasra Hongsakula som är en av de mest kända och mest framgångsrika personerna i Tailand. Som student tog hon hem förstaplatsen i skönhetstävlingen 1965. Hon fick titeln som nationell hjältinna redan vid så ung ålder.

Först och främst överträffade hon sina kurskamrater i sin skönhet, sedan intog hon första platsen bland alla deltagare i landet. Snart deltog hon i ”The Miss Universe” där deltagarna valdes ut med omsorg.

Trots att hennes längd bara var 1,64 m lyckades hon överträffa absolut alla med sin änglalika skönhet. Hennes perfekta kropp och varma leende gick inte heller obemärkt förbi.

Snart blev hon en av de mest populära och begåvade personerna i landet. Inte bara hennes skönhet, utan också hennes kvinnlighet och karisma gjorde att ingen förblev likgiltig.

När det gäller hennes privatliv slutade Apasras första äktenskap, under vilket hon fick en son, med uppbrott. Hennes andra äktenskap var också kortlivat. Trots sina två skilsmässor har hon alltid förblivit samma livliga och karismatiska kvinna.

För närvarande är hon ägare till ett framgångsrikt företag samt en spa-salong. Många har undrat hur den änglalika skönheten ser ut nu och här är hon! Tro det eller ej, men hon är redan 74 år.

Miss Universum hävdar att hennes ”eviga” ungdom och skönhet är ett resultat av hårt och flitigt arbete och ansträngningar. Hon får alltid tillräckligt med sömn och missar inte sina regelbundna träningar.

 

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet