« Vad har hänt med hennes bröst? »։ Amber Heards klädsel var en anledning till diskussionerna om att framhäva en liten byst

Den här klänningen var definitivt inte för henne! 😬🙄 Amber ville fängsla fansen med sin look, men kritikerna var snabba med att påpeka att klänningen passar kurviga figurer 🤐😏

Amber Heard har alltid varit i rampljuset för sin unika skönhet․ Men den här gången överraskade hon fansen inte med sitt stiliga utseende․ Amber dök upp på röda mattan vid Cannes filmfestival med en unik outfit․ Hon förväntade sig en positiv respons från fansen, men det visade sig att hon fick något hon inte förväntade sig.


Amber bar en vacker klänning från Valentino, men det fanns kritiker som uttryckte sitt missnöje med klänningen․ De sa självsäkert att en sådan klänning passar kvinnor med fylliga figurer․ Tyvärr levde Ambers figur i denna klänning inte upp till hennes förväntningar och överraskade inte fansen․


Men lojala fans uttryckte sina positiva känslor och berömde hennes skönhet․ För många var hon tvungen att välja en klänning som inte skulle framhäva hennes mindre bröst. Med en sådan klänning kunde hon inte imponera på alla och detta är bara ett försök att locka uppmärksamhet.


Vad är dina tankar om Ambers utseende? Du kan dela dina kommentarer under inlägget.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet