« Från supermodell till ovårdad kvinna »: Tyra Banks har förändrats så mycket att hon har gjort alla sina fans besvikna

Supermodellen Tyra har gått upp i vikt och verkar inte göra några ansträngningar för att gå ner 😱🫢 « Var är modevärldens tidlösa skönhet? », fansen är besvikna😮🤐

Tyra Banks dök upp första gången när hon var 17 år gammal i Paris 1990. Hon charmade designers med sin unika skönhet och perfekta figur och detta ledde till en framgångsrik karriär.

År 1997 blev hon den första afroamerikanska kvinnan som medverkade i en reklamfilm för Victoria’s Secret och blev en ängel för varumärket.

Sedan skapade Tyra TV-programmet America’s Next Top Model, och detta gjorde henne berömd och rik.

Sedan dess har Banks fortsatt sin karriär inom TV, börjat skriva böcker och har varit involverad i produktion․ Efter det återvände hon aldrig till modellvärlden․ Detta fick hennes utseende att förändras avsevärt.

Supermodellen har gått upp i vikt, och tydligen gör hon ingenting för att gå ner i vikt. Hennes panna har blivit högre på grund av hårväxten.

Supermodellens ansikte visar rynkor, vilket indikerar åldrande․ Allt detta ledde till att hon såg äldre ut än sin ålder.

Trots allt detta måste vi komma ihåg att hon är den vackra och framgångsrika Tyra Banks som vann miljontals hjärtan och också hade ett djupt inflytande på mode- och underhållningsindustrin.

Skulle du känna igen henne nu?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet