« Som ett skelett klädd i bikini! »: Hadids skandalösa bilder gjorde alla mållösa

Förtjänar hon verkligen att kallas den vackraste tjejen? 🧐🤔Fansen började ifrågasätta Bella Hadids skönhet efter dessa häpnadsväckande bilder! 😧😬

Enligt tusentals människor har Bella Hadid ett sådant utseende som kan anses vara exemplariskt och närmast perfekt. Men det är långt ifrån alla som håller med om detta och förklarar att det finns miljoner som är snyggare och hetare än hon.


Paparazzi och journalister missar aldrig chansen att filma denna efterfrågade och välbetalda modell som har etablerat sig som en av de mest levande och inflytelserika stjärnorna i den stora modellvärlden.


« Vilka smala ben, jag kan inte! », « Den vars skönhet jag aldrig kommer att sluta beundra! », « Naturen skapade ett mästerverk », « Hur kan man se så vacker ut undrar jag? », « Inte en flicka, utan en dröm », « Varenda del av hennes kropp är perfekt ».

« Hon ser ut som ett skelett klädd i bikini », « Att bära bikini när man har en så platt kropp är ett brott! », « Vem är hennes stylist? Det är dags att hitta en ny », « Det finns inget speciellt med henne ».

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet