« Som en äldre mormor »: fans är besvikna över att se Margot Robbie på de senaste paparazzi-bilderna

Det visar sig att Robbies midja inte är så uttalad som den verkar på foton 😬🙄 Hennes senaste foto på stranden gjorde några fans besvikna som märkte brister i hennes figur 😳☹️

Den vackra Margot Robbie har alltid erövrat miljontals hjärtan runt om i världen․ Hon är en av de mest attraktiva och önskvärda kvinnorna i världen. Robbie blev omedelbart känd för sina unika skådespelartalanger․ Hon spelade en roll i TV-serien « Neighbors » och vann sedan huvudrollen i Martin Scorseses « The Wolf of Wall Street ». Alla beundrar hennes skönhet och lyxiga figur.

Robbie är en av de mest attraktiva stjärnorna i Hollywood. Hon är redan gift men många män blir förälskade i hennes skönhet․ För kvinnor har Robbie blivit en ikon för skönhet och vinner hjärtan․ Olika plastikkirurger säger att många klienter frågar efter Margot Robbies ansikte.

Robbies figur är mycket åtråvärd och beundras av miljontals människor, särskilt när hon bär lyxiga avslöjande klänningar på den röda mattan.
Ett nyligen foto av stjärnan på stranden förvånade vissa fans. De märkte alla brister i hennes kropp och gillade inte hennes val av baddräkt․ Det visar sig att Robbies midja inte är idealisk som vi ser den på fotografier, och hennes bröst ser små ut och hennes höfter har blivit kurvigare.

Jag undrar varför hon bestämde sig för att sola på stranden i blommiga mormorsshorts․ Toppen av hennes baddräkt bars från en annan uppsättning, vilket gjorde fansen besvikna.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet