« Alla flickors hjärtan tillhör nu honom! »: Här är Eastwoods arvtagare som ingen är likgiltig inför

Så här ser Eastwoods oäkta arvinge ut som har vuxit upp som en hjärtekrossare 🥹😍

En av de mest legendariska skådespelarna som spelade många stora roller i den västra industrin är C. Eastwood vars berömmelse inte visste några gränser. Han var alltid omgiven av tusentals kvinnor som helt enkelt drömde om att bli ägare till hans hjärta.

Den berömde skådespelaren har varit gift två gånger, men de många kärleksaffärer han hade under sina två äktenskap är ingen hemlighet för någon. En av kvinnorna som han bedrog sin fru med födde en son som han senare accepterade.

Till en början tvivlade han på om Scott var hans barn eller inte, men när pojken fyllde 16 år och träffade sin far visste den legendariske skådespelaren att det var hans arvinge. Han såg exakt likadan ut som sin far i ungdomen.

Deras likhet var så slående att det inte ens behövdes ett DNA-test. Fadern och hans son byggde upp en nära relation. Pojken bestämde sig för att följa i sin pappas fotspår och har redan blivit en populär filmstjärna.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet