David Beckhams dotter har blivit ett av de mest diskuterade ämnena bland nätanvändare

Hennes utseende ogillades av många människor

Efter David Beckhams och hans dotters besök på Teatro La Fenice i Venedig började många diskutera den 11-åriga flickans utseende.

Den stiliga pappan var i en fantastisk outfit, klädd i en klassisk stil och såg perfekt ut, medan dottern Harper Beckham bar en vacker aftonklänning med sneakers.

Många netizens började diskutera hennes utseende och sa att sådana sneakers inte matchade hennes klänning och att hon inte följde strikta regler och bar sneakers.

Men många hade helt andra åsikter och noterade att flickan bara är 11 år gammal, så högklackade skor är inte lämpliga för hennes ålder.

Även många kritiker uttryckte sin negativa åsikt om hennes klänning och sa att den är ganska dyr. Efter en kort tid upptäckte några journalister att den kostar 2 000 dollar.

Det fanns några människor som sa att flickan är ganska fet och att hon behöver gå ner i vikt, eftersom dottern till sådana kända människor måste se attraktiv ut.

Det fanns dock motstridiga kommentarer, där många uttryckte sin förvåning över sådana negativa ord och sa att flickan är lycklig och det är det viktigaste. Hon är fortfarande mycket ung och kommer att gå ner i vikt när hon åldras.

Så deras inlägg blev ett av de mest diskuterade ämnena på sociala medier, men det stör inte flickan att njuta av sitt liv.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet