« Shiloh Jolie-Pitt genom åren! » Överraskande detaljer och exklusiva foton av det mest ikoniska Hollywoodparets arvtagerska

Det var 2006 som Jolie och Pitt välkomnade sin dotter! 😮😍 Efter Hollywood-parets skilsmässa stannade hon hos sin mamma! 🧐 Kändisbarnet har redan vuxit upp vars utseende du kan se i den här artikeln! 👇👇👇

Det före detta Hollywood-paret firade Shilohs ankomst 2006. Folk säger att andras barn växer upp snabbt och kanske ligger det en viss sanning i det. Hon har vuxit upp i våra ögon och är redan en vuxen tonåring.

En gång i en intervju sa Jolie: « Jag tycker att hon är spännande, de beslut hon fattar ». Man kan säga att hennes utseende verkar vara den perfekta kombinationen av de vackraste dragen hos hennes kändisföräldrar.

För dem som inte vet det har hon syskon: Vivienne, Knox, Pax, Maddox och Zahara. Överraskande nog föddes Shiloh i Afrika, precis som Zahara. Skådespelerskan erkände senare att hon hoppades att kvinnor i framtiden kommer att få fler möjligheter.

Jolie nämnde att hon upptäckte att det saknades en ultraljudsmaskin på det närliggande sjukhuset i Namibia. Hollywoodskådespelerskan har alltid stöttat kvinnor, de fattiga och de som är i behov av hjälp.

Senare upptäckte familjen att Shiloh såg sig själv som en pojke och några märkbara förändringar började ske. Hon klippte sitt hår kort och hennes « pojkaktiga » stil skapar fortfarande rubriker.

Till skillnad från de sex barn som de kända Hollywood-makarna adopterade är Shiloh deras biologiska barn och hon är otroligt lik båda sina föräldrar.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet