Makarna restaurerade sitt gamla och eländiga hus till oigenkännlighet och imponerade på alla med det slutliga resultatet

Paret hade tröttnat på « morföräldrarnas » gamla hus och bestämde sig för att ge det en ny look! 🫤🫢 Sättet de förvandlade platsen lämnade alla mållösa! 😮🤐 Se bilderna av slutresultatet i den här artikeln! 👇👇👇

Efter att ha varit i en lång sökning efter ett idealiskt hus hittade makarna en plats som verkade vara närmast deras hjärta.

Trots dess gammaldags och eländiga utseende bestämde sig paret för att ge det ett nytt utseende. Deras huvudmål var att göra det mer modernt och ändra dess interiör och föredra den minimalistiska designen.

I hallen använde de ljus tapet och porslinsplattor i geometrisk stil och skapade ett praktiskt förvaringsutrymme med en bankett. De dekorerade väggen med kakel och den upplysta spegeln gav lite charm till interiören.

Väggarna blev nu dekorerade med texturerad tapet och golvet var tillverkat av stora porslinsplattor. Kolonnen integrerades i uppsättningen. Kökets nedre fasader har en trästruktur, de övre är snövita.

När det gäller förklädet är det tillverkat av volymetriska plattor i djupa nyanser. I föräldrarnas sovrum finns det tillräckligt med utrymme för förvaring av kläder. Det finns också ett arbetsområde. I mitten står den rymliga och bekväma sängen.

Toaletten och badrummet är separerade. De är båda utformade på ett minimalistiskt sätt. Allt som allt ser rummen fantastiska och välkomnande ut. Nu blev det en perfekt plats att bo på.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet