« I rullstol, ser bedrövlig ut! » Det sätt på vilket den fruktansvärda sjukdomen har förändrat Applegate krossade fansens hjärtan

Det här är vad multipel skleros har gjort med en filmikon från 90-talet! 😬😦 Fram till sista minuten vägrade fansen att tro att det är Christina Applegate här! 😱💔 Kameror fångade skandalösa ögonblicksbilder av skådespelerskan som du kan se i den här artikeln! 👇👇👇

Föreställ dig bara fansens överraskning och besvikelse när det blev klart att det är deras favorit Christina Applegate på dessa bilder. Den framgångsrika 51-åriga skådespelerskan är främst ihågkommen som en ikonisk filmstjärna från början av 1990-talet.

På sin Twitter har den populära skådespelerskan erkänt att hon diagnostiserats med multipel skleros och att hennes hälsotillstånd lämnar mycket övrigt att önska.

« Vad synd! Jag har inga ord för att beskriva min sorg », « Hur orättvist livet ibland kan vara! », « Önskar att Gud ger dig tålamod och ett snabbt tillfrisknande! », « Hon kommer alltid att vara min favoritskådespelerska oavsett vad som händer ».

« Låt allt vara okej med dig! », « Tiden är skoningslös! », « Och jag minns henne fortfarande som en ung och vacker skådespelerska … ».

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet