Förtjänar hon titeln « den vackraste kvinnan »? Det sätt som modellen Hadid ser ut utan kosmetika väcker frågor

De « ärliga » bilderna av gråtande Bella Hadid utan smink lämnade följarna mållösa 😳🧐

Strax efter att den populära och framgångsrika modellen delat följande « ärliga » bilder « attackerades » hon av en våg av hård kritik. Flera personer var snabba med att döma henne och hävdade att hon oförtjänt kallas den vackraste kvinnan som lever på jorden.

« Det finns miljoner som är mycket vackrare än hon! », « Jag kan inte förstå varför hon kallas den vackraste kvinnan », « Inget unikt », « Hon förtjänar inte titeln ».

Det faktum att modellen har genomgått plastikkirurgi ger naturligtvis hatarna ytterligare en anledning att kritisera henne och hävda att någon med naturlig skönhet förtjänar att kallas den vackraste kvinnan.

Vad tycker du om det?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet