« Minus 20 år! » En skicklig stylist gav den här kvinnan en fantastisk makeover i present på hennes 60-årsdag

Inte ens maken kände igen henne!😲🤭 Husmodern som inte hade besökt en skönhetssalong på flera år ändrade sin image på sin 60-årsdag och blev överraskad av slutresultatet som du kan se i den här artikeln!🧐👇

En av de senaste kunderna till den mycket begåvade och mycket skickliga stylisten Ch. Hopkins blev en vanlig hemmafru från Kalifornien. Betsys beslut att förvandla sig själv utan erkännande för sin 60-årsdag berömdes av mästaren.

Hemmafrun hade stora förhoppningar och var mer än säker på att den stylist hon valt skulle hjälpa henne att återupptäcka sin skönhet och framhäva hennes ansiktsdrag.

Christopher bestämde sig för att ge henne en fräschare look genom att klippa hennes hår. Han gjorde dock inget åt hennes gråa hår eftersom det var hennes unika charm utan vilken hennes utseende som 60-årig kvinna skulle verka « artificiellt ».

Efter den otroliga förvandlingen såg Betsy nu helt annorlunda ut och till och med några av hennes släktingar inklusive hennes man kände knappt igen henne. Att säga att hon började se 20 år yngre ut är inget att säga.

Denna fantastiska förvandling fick miljontals människors beröm. Betsy var verkligen tacksam för att han mästare för ett sådant fantastiskt arbete.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet