« En helt annan person! » Arkivfoton av kvinnan med de största kindbenen gjorde succé

« Varför förstörde hon sig själv? »💔😣En kvinna med framträdande kindben avslöjade sitt utseende före plastikkirurgin och orsakade uppståndelse😱Du kommer att bli förvånad när du ser hennes gamla foton here⬇️⬇️⬇️

Denna kvinna vid namn Anastasia Pokreshchuk bestämde sig för att genomgå en plastikkirurgisk operation för att få de största kindbenen. Hon blev känd över hela världen tack vare sitt unika utseende. Nyligen dök gamla foton av en kvinna före plastikkirurgi upp på Internet.

På fotografierna ser kvinnan helt annorlunda ut före plastikkirurgin. Du kan se på bilden att hon hade höjdpunkter och ljus hårfärg. Förutom kindbenen är det redan klart att hon har förstorat sina läppar. Efter alla operationer hamnade hon i mediernas strålkastarljus och hennes namn tillkännagavs som ägare till de bästa kinderna i världen.

Hon skapade detta utseende genom att ofta få fillers i kindbenen, vilket fick dem att se stora ut. Nyligen genomgick hon ytterligare en förstoringsoperation med fillers och visade sedan upp sitt ansikte. Hela internet är förvånat över kvinnans unika utseende.

Kvinnan delade dock med sig av att hon förutom operationer använder videoutbildning från kosmetologer, vilket hjälper till att få detta utseende. Kvinnan medgav också att hon inte ångrar förändringarna och känner sig självsäker och glad. Vad tycker du om det?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet