”Glamorös fest på 90-årsdagen”: Joan Collins presenterade sig själv för gästerna så att de blev mållösa

Det är verkligen otroligt att se så fantastisk ut vid 90! 😱🫣 Hollywoodikonen Joan Collins dök upp på sin födelsedagsfest i en perfekt look som förbluffade hennes fans 😍😲

Joan Collins är en Hollywood-ikon som blev känd efter sin roll i tv-serien ”Dynastin”. Hon bestämde sig nyligen för att fira sin 90-årsdag i London. Joan var värd för en glamorös fest med sin man Percy Gibson, som är 32 år yngre än henne․ Joan valde en outfit som perfekt visade upp hennes perfekta känsla för stil.

Hon kombinerade en vit off-shoulder blus med svarta byxor och kompletterade sin look med statement örhängen och ett svart pannband․ För smink valde hon ljusrött läppstift som gav henne en glamorös look.

Joan och Percy såg fantastiska ut tillsammans och poserade glatt för fotograferna. Fans var glada över att se den berömda skådespelerskan․ Joan Collins gift fem gånger i sitt liv, och förblev slutligen trogen Percy Gibson, som hon gifte sig med 2002. Deras otroliga kärlek och åldersskillnad blev Joans humor, som ofta skämtar om deras öde.

Joan sa att förutom sin karriär hade hon en kamp med våld i hemmet som hon upplevde under sitt första äktenskap. Men skådespelerskan kunde övervinna alla svårigheter och hennes beslutsamhet blev en inspiration för många.

Efter att ha firat sin födelsedag fick hon sarkastiska kommentarer om Meghan Markles skådespelarförmåga․ Detta väckte omedelbart nyfikenhet bland publiken.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet