”Topless photoshoot vid 44”: ett nyligen foto av Kate Hudson utan topp vid poolen besvikna fans

« Du verkade vara en blygsam kvinna. Vad är det som händer med dig? » 😱🙄 44-åriga Kate kritiserades för ett foto där hon var utan topp 🤐😳

Kate Hudson överraskade fansen den här gången․ Hon bestämde sig för att lägga upp några djärva foton på sociala nätverk där hon kopplar av hemma vid poolen.
Kate valde en färgstark bikini och tog av sig toppen och prydde bröstet med ett hjärtformat klistermärke. Kate stod vid poolen med en hatt och en bok i handen.

På dessa bilder syns Kates bror Oliver Hudson. Han reagerade känslomässigt på dessa bilder. Och Kate skämtade med honom som svar på hans reaktion.

På bilden kan vi se skådespelerskans barn, de visade ett starkt band med Oliver. Det är känt att de till och med arbetar på en podcast tillsammans.

Kate är nu förlovad med musikern Danny Fujikawa․ De fick en vacker dotter, men förutom denna flicka har Kate två söner från tidigare förhållanden. Paret träffades för första gången för flera år sedan och har bott tillsammans sedan 2016. Och de meddelade att de var förlovade 2021.
Vad tycker du om Kates nya foton?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet