”Intressant skott överraskade fans”: 62-åriga Madonna publicerade ett foto med en 90-årig far

Hon tillbringade en riktigt passionerad tid med sin familj.

Häromdagen delade den berömda konstnären Madonna ett ovanligt familjefoto, som fångar hennes familj vid ratten till den 90-åriga fadern Silvio Ciccone. Det var för att hedra pappas födelsedag som hantverkskvinnan kom till sin lokala stat Michigan, där hon tillbringade en riktigt passionerad tid med sin familj.

På sin Instagram-sida publicerade Madonna en video med fotografier och familjeposter där hennes barn dök upp: 24-åriga Lourdes, 15-åriga David Banda, 15-åriga Leniency James och åtta-åriga Stella. Och Esther. Det verkar som om det 20-åriga barnet till Rocco-stjärnan, som inte dök upp i videon, missade en familjeresa.

Ytterligare fyra yngre barn till sångaren accepteras, och Lourdes och Rocco är släktingar.

« Min far lärde mig hur viktigt det är att arbeta hårt och tjäna sitt levebröd. Återigen uttrycker jag min exceptionella tacksamhet till dig. Det var fantastiskt att få fira min 90-årsdag med mina barn i er vingård », skrev Pop-Diva.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet