”Inte en droppe skönhet kvar”: den tidigare skönheten på 90-talet Alicia Silverstone har förändrats genom att gå upp i vikt

För bara ett år sedan såg Alicia normal ut, men nu blev hon en ovårdad mormor 😒😲 Paparazzi lyckades fånga den tidigare skönheten idag 🫢 Hennes åldrade utseende blev en anledning till besvikelse för fansen 😬

På 90-talet ansågs den vackra skådespelerskan Alicia Silverstone vara en av de vackraste och mest önskvärda skådespelerskorna. Blondinen lockade miljontals hjärtan, inte bara hos män utan också hos kvinnor, med sin skönhet.

Nuförtiden syns Alicia inte alltid i filmer, hon visar sig sällan ens offentligt. Detta blir anledningen till att många människor glömmer vem hon är. Nyligen upptäckte paparazzi henne på gatan och fotograferade henne. Bilderna visar hur Alicia ser ut nu, som har förändrats helt.

Fans var chockade över att se henne. På senare tid såg hon normal ut och spelade till och med en roll i filmen. När Alicia var ung lockade hon alla med sitt speciella utseende.

Titta på henne, hur mycket hon har förändrats. Vad tycker du om det? Skulle någon nu tro att hon var den vackraste skådespelerskan?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet