”Många rynkor och uppenbart åldrande”: Paris Hilton dök upp i närbild och blev en orsak till besvikelse för fansen

Den tidigare skönheten Paris Hilton tror att hon är 18 år gammal och bestämde sig för att dyka upp i en glänsande vulgär klänning 🫣😱 Fans är besvikna över att se sin favoritdocka redan skrynklig 😒😬

Ingen kan gå emot tiden. Trots att Paris Hilton inte längre är ung har hon fortfarande inte ändrat sin stil med miniklänningar. Hon bär så korta klänningar som ger intryck av att hon är 18 år gammal.

Fans såg hennes foto där hon valde en glänsande vulgär klänning och glänsande skor. Återigen fick hon sin favorit och bekanta marionettbild.

Men den här gången togs bilderna på nära håll, vilket visade stjärnans ålder mycket bra. Många rynkor runt ögonen var synliga även med en tjock tonal bas och långa ögonfransar.

Fans väntar fortfarande med hopp om det ögonblick då hon, efter bröllopet med brudgummen, kommer att förvandlas från sin eviga docka till en vacker och perfekt kvinna.

Förmodligen det viktigaste i en kvinnas liv – moderskap, kan leda till stora förändringar i Hiltons stil. Hur känner du för henne?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet