”Först vid 78 bestämde han sig för att bli omgjord!” Fansen är besvikna efter att ha sett den nya bilden av Michael Douglas

”Blev bokstavligen oigenkännlig!” 😳🧐 Michael Douglas färgade håret och orsakade en våg av kontroverser mellan fans 😬 Du kommer att bli förvånad över att se fotot i artikeln ⬇️⬇️⬇️

Vi vill påminna er om att den berömda skådespelaren Michael Douglas redan är 78 år gammal. Vi är säkra på att många av er har sett olika filmer med rollerna som den underbara skådespelaren Michael.

Ett foto av skådespelaren med ett pärlvitt leende väckte fansens uppmärksamhet; många kände inte ens igen honom direkt. Men ett nyligen foto som skådespelaren delade på sociala nätverk lämnade alla hans fans överraskade. Douglas växte håret långt och färgade det rött, vilket orsakade förvirring bland fansen.

Den 78-åriga skådespelaren och producenten visade prenumeranter sin nya frisyr. Trots att skådespelarens frisyr delvis var dold under en keps, gick den nya hårfärgen inte obemärkt förbi hans fans. Fans av skådespelaren trodde att han hade blivit en riktig farfar.
Vad tycker du om skådespelarens utseende?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet