Först som pensionär berättade kvinnan hur hon inte hade städat sitt hus på 20 år, men det förblev rent

”Magiskt hus som städar sig självt!” 😵‍💫 Den här kvinnans husstädningsmetod är så genomtänkt att den förtjänar ett Nobelpris 😲🤫 Lär dig hemligheten i artikeln, du kommer att förbli mållös ⬇️⬇️⬇️

Frances Gabe hade inte städat sitt eget hus på 20 år och när någon kom in i hennes hus kunde hon inte tro att alla rum fortfarande var rena.
Hela sitt liv har kvinnan inte tyckt om att göra hushållssysslor och bestämde sig för att göra allt för att se till att hennes hus alltid städades utan ansträngning.

Ingen kunde förstå hur det var möjligt att upprätthålla en sådan renlighet utan någon städning. Hon bestämde sig för att dela med sig av hemligheten efter sin pensionering.
Gabe var väl bevandrad inom fysik och mekanik. Hon bildade familj och födde barn, älskade sitt jobb men hatade hushållssysslor.

När hon till slut avslöjade sin hemlighet blev alla i hela världen förvånade. Frances var en konstnär som slipade agater och halvädelstenar och tillverkade sina egna smycken.
Slutligen uppfann hon diskmaskinen, men delar av denna maskin rengjorde hela huset med en knapptryckning.

Sprinklers installerades i garderober i varje rum och rör gömdes i väggarna. Efter tvålning tvättade rent vatten bort tvålen. Sedan rann vattnet ner på golvet i ett speciellt rör och torkades sedan med varmluft.
Frances Gabe förvånade världen med sitt självrengörande hem och dog 2017 vid 101 års ålder.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet