”Pretty Womans barn har vuxit upp!” Så här ser tvillingarna till den ikoniska skådespelerskan ut nu

Det var 2004 som Roberts och hennes man välkomnade sina tvillingar! 😮🥰 Skådespelerskan visar sällan sina barn för allmänheten men kameralinser har på senare tid filmat dem vars bilder du kan se i den här artikeln! 👇👇👇

Julia Roberts är en av de mest kända skådespelerskorna som, trots att hon var en rik och berömd stjärna, valde en sådan metod för föräldraskap för att inte verkligheten skulle skämma bort dem. Hennes jordnära inställning har fått mycket beröm av många.

Den enastående filmstjärnan och hennes blivande make möttes första gången under inspelningen av en film. Två år senare välkomnade de redan sina tvillingar. Istället för att anlita barnflickor och andra assistenter valde Roberts att göra allt på egen hand.

Stjärnan i ”The Mexican” har inte en enda gång hävdat att hennes barn inte ens var medvetna om sin mammas kändisstatus. Som ett resultat av att de inte växte bortskämda.

Hennes korrekta uppfostringsmetod har redan gett resultat när Hazel donerade sitt hår till Wigs For Kids och därmed gav sitt stora bidrag till välgörenhetsorganisationen för fattiga barn med cancer.

Tvillingarna är nu alla vuxna. Flickan har redan börjat på college vid University of California, Berkeley.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet