”Före och efter är fantastiskt!” Så här renoverade sonen badrummet i sin mammas lägenhet själv

”Från ett miserabelt badrum till ett perfekt!” 😲 Sonen renoverade badrummet i sin mammas lägenhet till oigenkännlighet och blev förvånad över resultatet 🤩👏 Se vad de har nu, här 👇👇👇

Den här mannen kom för att besöka sin mor och för att göra henne nöjd bestämde han sig för att renovera badrummet. Han kunde inte anlita hantverkare på grund av ekonomin, så han gjorde allt själv. Han var tvungen att byta ut VVS-installationer, golv och väggar. Det visade sig att han kunde göra verklighet av sina planer. Så här såg situationen ut före renoveringen.

Mannen köpte allt nödvändigt material och spenderade sextiotusen rubel. Och det var inte allt förgäves eftersom resultatet var underbart.

Kakelplattans färg valdes av mannens mamma. Så mannen kom igång med verksamheten! Han tog bort den gamla uppvärmda handduksskenan och installerade en polypropylenersättning på sin plats. Men det här var den enda processen där han inte kunde klara sig utan rörmokare.

Mannen gjorde en profil av fuktbeständiga gipsskivor och bytte sedan ut de oanvändbara ledningarna. För att göra detta använde han en lödkolv och började sedan lägga plattorna.

När han lagt plattorna helt installerade han äntligen ett nytt badrum. Efter det installerade han kakel på väggarna och bytte ut avloppsrören. Han valde vitt foder för taket.

Det här är ett så vackert slutresultat! Mannen har verkligen överraskat alla med sitt arbete. Han gjorde allt arbete på egen hand och mamma är tacksam mot honom!

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet