”Anka läppar och bortskämd skönhet” Medan Ryan förnekar att han har genomgått plastikkirurgi, visar dessa skandalösa bilder en annan sak

Det här är vad flera operationer har gjort med en 80-talsikon! 😬😧 Ryan skrämde fansen med sitt utseende efter operationerna, vars bilder du kan se i den här artikeln! 👇

När fansen tar en titt på Meg Ryan blir de mållösa när de inser vad flera plastikkirurgier har gjort med den ikoniska skådespelerskan. Trots att hon är 61 år ser hon inte mindre än 20 år äldre ut, som många hävdar.

Det har inte varit en enda gång som hon har genomgått en operation. Hennes fans hävdar dock att sådana modifieringar har fått henne att se ännu värre ut.

Anledningen till att inga regissörer och producenter vill erbjuda henne nya filmroller blir ganska tydlig. Liksom många andra stjärnor i showbusiness kunde hon inte heller acceptera det naturliga åldrandet eftersom hon var rädd att förlora sin unika charm.

”Inget av hennes skönhet finns kvar!”, ”När kirurgerna gick för långt!”, ”80-talsikonen som krossade många hjärtan är oigenkännlig nu”.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet