”Hus utan vassa hörn” De förvandlade en cistern till ett magiskt hus som gjorde alla mållösa

”Där det finns en önskan, finns det ett bra resultat!” 😍 Paret köpte cistern och skapade från en gammal silo ett lyxigt drömhus 😱🫠 Du kommer också att bli förvånad när du ser resultatet i den här artikeln ⬇️⬇️⬇️

En ung familj bestämde sig för att köpa en tank och göra den till ett hem․ Istället för ett vanligt rektangulärt hus skapade arkitekten en rundad bostad med en yta på endast 31 kvadratmeter. meter. Möblerna är dock så väl integrerade i inredningen att det verkar som om det fortfarande finns mycket utrymme i huset.

Byggnadens ursprungliga fasad har genomgått vissa modifieringar: rundade fönster och dörrar har specialtillverkats och den korrugerade stålbeklädnaden har målats om i vitt för att reflektera den brännande solens strålar. En del av interiören är tillverkad av valnötsträ. ”Varma” nyanser ger hemmet en mysig känsla.

Trots en så blygsam storlek lyckades ägaren ordna alla inredningsdetaljer kompakt och praktiskt. Köket, duschen och förvaringsskåpen är ordnade i en cirkel. En spiraltrappa leder till ett mysigt sovloft med tillräckligt med utrymme för en stor dubbelsäng.

Huset har två våningar och till och med fotot dök upp på omslaget till en tidning. Detta nya projektkoncept väckte intresse hos specialister och vann ett pris i en designtävling.
Skulle du vilja bo i ett sådant här hus?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet