”Meme-tjejen har vuxit upp!”: Den virala bilden från ”Hang on, Charlie” gjorde den här tjejen berömd och här är hon nu

Kommer du ihåg den här tjejen från det populära meme? 🤔🧐 Hon har mognat och blivit en så vacker kvinna att knappast någon pojke kan förbli likgiltig! 🤭💘

Den här bilden från ”Hang on, Charlie” har blivit populär på internet. Tusentals memes baserades på den här scenen och flickan på den lät ingen förbli likgiltig. Hennes unika ansiktsuttryck skapade rubriker på nätet.

Få vet hur år har förändrat den lilla skådespelerskan Mia Telerico. Oavsett hennes unga ålder njöt hon av sin otroliga framgång och popularitet. Alla var övertygade om att stora framgångar i Hollywood låg framför henne inom en snar framtid.

Under tiden valde Mia en annan väg och uppfyllde inte allas förväntningar. Hon fokuserade helt och hållet på utbildning och självutveckling. Hon hade också ett stort intresse för sport och dans. Ta en titt!

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet