”Sociala medier vs. verkligheten”: Jennifer Lawrences framträdande utanför skärmen blev en stor besvikelse

Kameralinser filmade i hemlighet Lawrence med rufsigt hår och i avslappnade kläder! 😧🤐 Här är skådespelerskan när hon tror att ingen tittar på henne! 🧐😳

Det är självklart att när stjärnor dyker upp på röda mattan eller på sociala sammankomster är de helt förberedda som ett resultat av det hårda arbetet från en hel grupp stylister och makeupartister. Men när det gäller verkligheten är den ibland en besvikelse.

Trots att hon är en av de mest efterfrågade och åtråvärda skådespelerskorna försöker Lawrence hålla sitt privatliv hemligt och nu är det inte mycket som är känt om det. Paparazzi har nyligen filmat stjärnan när hon trodde att ingen tittade på henne.

För vissa såg hon ganska vanlig ut, oattraktiv och som en vanlig människa. Medan de andra var glada över att se att tiden inte har påverkat henne och att hon fortfarande ser fantastisk ut även utan någon riktig frisyr och i vardagskläder.

Dela med dig av din åsikt i kommentarerna! Vad tyckte du om hennes naturliga utseende?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet