”Sällsynta bilder av Klums vuxna barn”: Endast ett fåtal har sett Klums och Seals vuxna barn

Kameralinser fångade Heidi Klums och Seals tre barn! 🧐😲 Här är de redan vuxna! 😍 Deras fars gener gjorde sitt jobb! 🤭😯

Det finns förmodligen ingen som inte känner till denna världsberömda och framgångsrika supermodell. Landningsbanestjärnan är redan 50 och en mamma till fyra. Hennes första arvtagerska föddes under hennes förhållande med miljonären Flavio Briatore.

Deras förhållande tog dock slut innan deras dotter ens var född. Senare började supermodellen dejta den populära sångaren Seal som, i egenskap av en generös och godhjärtad man, behandlade kvinnans dotter som sin egen.

Folk har blandade åsikter om deras barn> Det är obestridligt att deras tre barn tar efter sin far mer när det gäller deras utseende. Vissa anser i sin tur att de är perfekta kopior av båda sina föräldrar.

Deras unika utseende har aldrig upphört att vara centrum för allmänhetens uppmärksamhet. Här är de redan vuxna.

Intressant nog kan barn ta efter sin ena förälder och inte alls se ut som den andra.

Nu är det din tur att dela med dig av din åsikt om dem nedan!

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet