”Pretty Woman är inte densamma!” Kameralinser fångade rundade Roberts och lämnade alla mållösa

Fansen blev förskräckta över att se Pretty Woman på dessa bilder! 😱😳 Paparazzi visade hur Hollywood-skådespelerskan ser ut i en bikini! 🧐😬

Det är inte utan anledning som Julia Roberts spelade huvudrollen i ”Pretty Woman”. Miljontals tittare var hemligt förälskade i denna tidlöst vackra och karismatiska skådespelerska. Hennes charmiga leende och godhjärtadhet fängslade alla.

Det verkar dock som om tiden redan har tagit ut sin rätt på denna Hollywood-skådespelerska. Kameralinser har nyligen fångat den märkbart rundade skådespelerskan och delat de skandalösa bilderna med fansen. Att säga att de var mållösa är inget att säga.

”Vår favorit Pretty Woman är inte densamma”, ”Vad hände med den ikoniska filmlegenden?”, ”Hon släppte sig helt!”, ”Tiden har redan tagit ut sin rätt på den här skådespelerskan!”, ”Jag kände knappt igen henne här”.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet