”Jack skulle knappast bli kär i henne igen!”: Så här har åren förändrat filmstjärnan Winslet

Tittarna blev förskräckta över att se vackra Rose på dessa bilder! 😱🤐 Skådespelerskan har gått upp i vikt och är inte längre densamma! 😧💔

Den legendariska rollen i ”Titanic” gav henne världsberömmelse, stor framgång och övergripande erkännande. Tro det eller ej, men hon är fortfarande ihågkommen som Rose även efter så många år. Tittarna har undrat hur åren har förändrat henne och här är hon.

Nu visar sig den enastående och uppskattade skådespelerskan sällan offentligt, men varje gång fotograferna ser henne missar de aldrig chansen att fånga henne på bild. Att döma av dessa bilder har filmstjärnan märkbart gått upp i vikt och såg inte likadan ut.

Hon föredrog en blå sommarklänning med en djup urringning och kompletterade sin bild med solglasögon, smycken och en snygg väska. Det råder ingen tvekan om att hon fortfarande ser fantastisk ut, men att Rose är oigenkännlig är ställt utom allt tvivel.

”Hon lät sig helt gå”, ”Kate, vad hände med dig?”, ”Avund tyst! Ingen blir yngre », ’Sköt dig själv!’, ’En klar vinnare bland ikonerna’, ’Skulle Jack bli kär i henne igen, undrar jag?’.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet