”Vanligt utseende utan smink”: på paparazzi-foton övergick Amber Heard från Hollywood till moderskap

Amber i leggings och bekväma sneakers överraskade fansen utan smink 😳🙄 Det verkar som om idén om felfri skönhet är något överdriven 😬😏

Hollywoods berömda stjärna Amber Heard skilde sig från Johnny Depp på ett skandalöst sätt och försvann från offentligheten under en tid. Men nyligen sågs hon av paparazzi under en promenad i Madrid, Spanien.

Låt oss påminna er om att Amber förlorade målet mot sin exmake och bestämde sig för att inte visa sig offentligt․ Hon flyttade till Spanien, där hon bor med sin dotter, som föddes genom en surrogatmamma.

En nära vän till Amber uppgav att hon beslutat att tillfälligt avbryta sin skådespelarkarriär för att i lugn och ro kunna vara nära sin dotter och inte vara i Hollywoods och allmänhetens strålkastarljus. Men kanske kommer hon att acceptera en intressant möjlighet om den erbjuds henne.

På paparazzibilderna bar Amber enkla sneakers, leggings och en topp med en stor väska på axeln․ Tydligen tog hon en promenad med sin dotter på en skoter. Hon ser helt ut som en vanlig kvinna utan smink eller unika kläder. Den lilla flickan har redan vuxit upp och ser ut som sin mamma․

Läkarna diagnostiserade henne med infertilitet, men hon bestämde sig för att göra allt för att bli mamma․ År 2021 föddes hennes dotter, hon meddelade detta på sociala nätverk och sa att hon var barnets juridiska förälder.
Nu vill Amber spendera mer tid med sin dotter och uppfostra henne bort från Hollywood.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet