”Jolie kan inte ens stå bredvid henne!”: Så här såg mamman till världens vackraste kvinna ut

Sällsynta arkivfoton av Angelina Jolies unga mamma gjorde ett stänk! 😮🤭 Ingen förväntade sig att skådespelerskans mamma var en sådan skönhet! 😍💘

För dem som inte vet det gick Jolies mamma bort för 15 år sedan. Hollywoodskådespelerskan gillar inte riktigt att prata om henne, men nyligen har hon delat några av sina sällsynta arkivfoton där hon fortfarande verkade ung.

Bilderna blev omedelbart virala och lät ingen förbli likgiltig. Fansen kunde inte hitta några ord för att beskriva sin glädje när de såg vackra Marcheline. Nu var det tydligt från vem den ikoniska filmstjärnan hade ärvt sin överjordiska charm.

Hennes fotogeniska ansikte, fylliga läppar och fantastiska ögon fick miljontals män att bli förälskade i henne på den tiden.

”Är det inte ett brott att se så vacker ut?”, ”Jolie kan inte ens stå bredvid henne”, ”Inget kan jämföras med hennes änglalika skönhet!”, ”Wow, jag hade ingen aning om att hennes mamma var så vacker och attraktiv”, ”Mammas gener gjorde sitt jobb!”.

Hur tyckte du om henne? Tycker du att hon är vackrare än Jolie?

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet