”Inte en modell utan mammas inflytande”: Heidi Klums nya fotografering med sin dotter orsakade kontroverser

Ingen förväntade sig detta från henne 😒 Fansen kritiserade Klum för att visa sin dotter på det här sättet 😮😳 ”Hon är för kort för att vara modell”, tillade fansen 😬

Den kända modellen av tyskt ursprung Heidi Klum och hennes 19-åriga dotter Leni deltog i en ny reklamkampanj för det kända underklädesmärket Intimissimi. Deras foto överraskade alla fans․

Heidi publicerade bilder från reklamkampanjen på sociala nätverk․ Hon bar ett himmelsblått underklädesetui med vit spets․ Och dottern satte på sig ett snövitt set med en satinblus.

Vissa fans var glada över att se familjefotograferingen, och många kritiserade Klum för att visa sin dotter på det här sättet․ De sa att de var mycket ledsna och skämdes över att hon gjorde det här.

Vissa människor diskuterar Lenis höjd, som bara är 164 cm․ De är säkra på att hon inte kunde ha blivit modell om det inte vore för sin berömda mamma․ De kommenterade dock inte denna fråga. Klum gjorde inlägget och överraskade sina fans med ett vågat foto där hon är framför poolen.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet