”Fars utseende och idealfigur”: Jacksons dotter Paris Jackson förbluffade med sina slående blå ögon och sin skönhet

Hon överglänste till och med Hollywoodstjärnor!😱 Paris dök upp på den röda mattan i en guldklänning som väckte beundran från fansen 🤩😍”Hur kunde du dölja dessa ben från oss?”, fansen är glada 🫣

Paris Jackson har upprepade gånger vunnit fansens hjärtan․ Hon är dotter till den avlidne King of Pop Michael Jackson․ Den här gången överraskade hon fansen när hon firade sin 25-årsdag. Hon gick igenom många svårigheter när hon som barn talade med tårar på sin fars begravning․ Nu fortsätter hon att sjunga och vill ha en framgångsrik sångkarriär․ Hon hoppas kunna uppnå stora saker inom musikindustrin.

Paris besökte nyligen röda mattan i en guldklänning och imponerade på både fans och media. I kommentarerna beundrade fansen hennes skönhet och attraktivitet, många var intresserade av hennes hudfärg och andra kom ihåg hennes far.

Nästan alla gillade bilden av Paris och många uttryckte beundran för hennes höjd och skönhet. Fans kom ihåg hennes far Jackson med kärlek.

Vad tycker du om Paris nya foton? Gillade du hennes valda outfit?

Du kan dela din åsikt i kommentarerna!

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet