”Hon har åldrats som ett fint vin!”: Fansen var inte redo att se 64-åriga Stone i badkläder

Sharon Stone glömde återigen hur gammal hon var och visade något som borde ha varit dolt! 🤭🫣 Att ha en kropp som denna vid 64 är inget annat än en sann välsignelse! 🫠

Det provocerande fotot av denna skådespelerska gjorde omedelbart ett stänk på nätverket. Det faktum att Sharon Stone inte är generad över att visa sig i avslöjande kläder och till och med badkläder fortsätter att överraska alla.

Många kallade henne för en tidlös skönhet efter hennes bilder i en liten bikini. Folk har blandade åsikter om hennes pikanta image. Vissa berömde hennes mod och sensualitet, medan andra var starkt missnöjda.

”Hon har ingen motsvarighet i branschen”, ”Hur är det ens möjligt att se så het ut i den här åldern?”, ”Till och med utan en antydan till förlägenhet!”, ”Långt ifrån alla kvinnor i 60-årsåldern ser så fantastiska ut!”.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet