”Ingen var redo för det här!”: Paparazzi visade hur 67-åriga Donatella Versace ser ut i en bikini

Det är omöjligt att titta på detta utan tårar! 🤐😳 Fansen blev förskräckta över att se 67-åriga Donatella Versace i en våt bikini i två delar! 😱🫣

Livet och utseendet på denna ikoniska, framgångsrika och aktivt omtalade designer har aldrig slutat vara föremål för diskussioner. Det är ingen hemlighet att hon är besatt av plastikoperationer i en desperat jakt på evig ungdom.

Långt ifrån alla gillar hennes utseende när hon dyker upp strax efter ett nytt skönhetsingrepp. De flesta anser att hon nu är för gammal för att medverka i shower och evenemang eller visa upp sig i bikini eller avslöjande kläder.

”Om vi ändå vore blinda och inte hade sett det här!”, ”Du kommer inte att få se något hemskare än det här idag!”, ”Låt den här stackars kvinnan vara sig själv!”, ”Drömmer jag? Är hon ens verklig? », ’Hon förstörde sig själv oåterkalleligt!’.

”Avund i tysthet! Hon ser fantastisk ut för sin ålder », ’Om man åldras, så bara på det här sättet!’, ’Den tidigare modeikonen är nu en vanlig mormor’, ’Jag har ändrat min åsikt om hennes skönhet efter det här!’.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet