”En framtida supermodell håller på att växa upp!”: Så här ser Jolies och Pitts arvtagerska Vivienne ut nu

Alla pratar om Shiloh, men hur är det med hennes impopulära syster Vivienne? 🧐Fotografer filmade Jolie med sin dotter! 🫢😲

Det är känt att denna världsberömda, framgångsrika och önskvärda Hollywood-skådespelerska ägnar större delen av sin tid åt sina tidigare barn. Därför är det inte alls förvånande att fotografer ofta fångar henne i sällskap med sina arvingar.

Dessa dagar har kameralinser fångat ett sällsynt ögonblick när den enastående filmstjärnan och hennes dotter tog en promenad tillsammans. Det är värt att nämna att Jolie döpte sin dotter Vivienne efter sin bortgångna mor.

Shilohs impopulära dotter hjälper ofta sin mamma i arbetet och får ingenting i svar. Hon gör det med kärlek från botten av sitt hjärta. Den charmiga flickan har ett stort intresse för teater och har troligen en ljus framtid framför sig.

”Pitts gener gjorde sitt jobb!”, ”Alla pratar om Shiloh, men Vivienne är inte värre”, ”Inte konstigt att alla hennes barn är otroligt vackra!”.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet