”Äntligen fångades de tillsammans”: foton av Julianne Moore och Bart Freundlich av paparazzi lämnade fans glada

Hur kan hon se så 62 ut? 😱🫢 Slutligen fångade paparazzi ett sällsynt skott av Julianne och hennes man Bart tillsammans offentligt 🧐 Fans är i vördnad när de ser hur perfekt hon ser ut 🫣😍

Kärleksaffären mellan det vackra paret Julianne Moore och regissören Bart Freundlich började 1996․ Julianne spelade sedan huvudrollen i Barts film. Slutligen, 2003, avlade de ett löfte om att vara tillsammans sedan dess.

I mer än 20 år har paret levt underbart och njutit av livet tillsammans․ Nyligen såg paparazzi paret när de promenerade runt i New York.

Julianne är nu 62 år gammal, men hon visade stolt upp sin unika stil․ Hon var klädd helt i svart och hennes man valde bruna byxor med en grå jacka. På dessa bilder kan vi beundra det här parets underbara stil.

Under intervjun pratade Julianne Moore om sina skönhetshemligheter. Hon betonade att det är mycket viktigt att undvika exponering för solen och garvning, detta är särskilt viktigt för dem med ljus hud․ Ultraviolett strålning är farligt för hälsan․

Skådespelerskan använder alltid solskyddsmedel för att hålla huden ungdomlig․ Detta hjälper till att undvika åldersfläckar och för tidiga rynkor.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet