”Ljus outfit utan behå”: Priyanka Chopra deltar i modeveckan och lämnar fansen i häpnad

Toppmodellen vägrade att bära behå och lämnade brösten knappt synliga 😱😲

Priyanka Chopra bestämde sig den här gången för att visa sig i en ljus outfit. Outfitens designer var ägaren till titeln ”Miss World 2000”. Hon bar en klänning med en utskärning. Priyanka erövrade fansens hjärtan i en ljus silkesdräkt. Färgen accentuerade perfekt hennes bruna hud. Lila visade sig vara en konstig idé. Priyanka var utan behå och hennes bröst var knappt synliga.

Hennes hår var löst och stylat i vågor. Hon bar kvällsmakeup, vilket hjälpte henne att vara mer attraktiv. Hon valde Bulgari smycken.

Skönhetens man var bredvid henne och valde ett kändisutseende. Priyanka’s ljusa klänning såg perfekt ut med en kostym med varumärkets logotyp.

Paret såg bra ut. De poserade lyckligt för fotograferna, som tog chansen att fånga den otroliga och intressanta bilden av paret från olika vinklar.

Prenumeranter på modell och sångerska var glada över att se hennes bild. ”Hon är vacker”, ”Vilket vackert par, jag är mycket glad”, ”De kompletterar varandra”, ”Det är omöjligt att inte beundra det här paret”, skrev fans.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet