”Genomskinlig klänning och svarta underkläder”: Ashley Graham fick fansen att häpna med sitt bländande klädval

Få barnen bort från skärmarna, Ashley är här! 🫣😱 Den amerikanska plusstorleksmodellen, efter födelsen av tre barn, väckte stor beundran i en genomskinlig glänsande klänning 🫢😍

Ashley Graham är en unik amerikansk plus size-modell som fortsätter att vinna hjärtan med sin läckra figur. Den här gången överraskade hon fansen och befann sig i rampljuset.

Ashley valde en transparent glänsande klänning och bar den med svarta underkläder. Modellen visade stolt upp sin unika kroppsform. Hon kompletterade utseendet med en glittrig handväska, smycken och djärv smink.

Det finns rykten om att hon dök upp i denna form vid ett socialt evenemang, och fansen var galna på hennes bild. Många märkte att modellen gick ner i vikt och blev lik den berömda modellen Cindy Crawford. Jag undrar hur Ashley kan se så vacker ut efter att ha fått tre barn. Fans var glada över att se hennes otroliga utseende.

Ashley Grahams foto inspirerar som alltid hennes anhängare, som uppskattar hennes självförtroende och stolthet. Gillade du Ashleys utseende?

 

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet