Makarna upptäckte av misstag ett hemligt rum i sin nya herrgård och visade vad de hittade på insidan

En fransk familj köpte en herrgård och hittade ett hemligt rum som inte hade gått in på 102 år! 🧐😮 Vad de hittade inuti kommer att lämna alla mållösa! 😱🫢

Dagens otroliga berättelse handlar om en fransk familj som köpte en herrgård i den sydvästra delen av landet. När de köpte huset hade de ingen aning om att de skulle hitta ett hemligt rum i det, en riktig tidsmaskin.

Herrgården byggdes på 1800-talet och det var år 2020 som en familj köpte den. Under renoveringen märkte makarna något konstigt och upptäckte av misstag ett hemligt rum.

Tro det eller ej, men på över 120 år hade ingen gått in i det. Ägarna såg en militärjacka på ett stativ i mitten av rummet. Många fantastiska saker hittades också, inklusive pistoler, ljusstakar, en askkopp samt gamla fotografier.

Det fanns order från den tidigare ägaren av rummet och ovanför det fanns ett stort porträtt av en man i uniform som heter Hubert Rochereau. Senare visade det sig att han var löjtnant i den franska armén och gick igenom tre års krig.

Först begravdes han på slagfältet men hans kvarlevor flyttades till hans hemby.  Hans föräldrar bestämde sig för att aldrig gå in i hans rum och blockerade det med tegelstenar. Därefter gick huset till hans ättlingar och den sista ägaren dog 2014.

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet