« Hon såg ut som en ful ankunge »: Cameron Diaz orsakade förvirring i de senaste paparazzibilderna

Camerons deformerade ansikte förvånade alla hennes fans 😳😮Tydligen gick hon för långt med kosmetiska ingrepp och förstörde sin oklanderliga skönhet😬🫢

Paparazzi upptäckte Cameron Diaz med sin man och dotter. Deras foton hamnade på Internet och överraskade fans. När hennes dotter föddes uppträdde Diaz mestadels inte offentligt. Intressant nog verkade Diaz läppar större på dessa nya foton. Detta fick fansen att tro att hon använde fyllmedel.

Detta förvånade naturligtvis alla eftersom Diaz alltid har sagt att hon föredrar naturligt åldrande och hälsa․ Hon var emot kosmetiska ingrepp. Skådespelerskan är känd för att upprätthålla sin hälsa och skrev till och med en bok om livslängd.

Diaz har alltid valt en hälsosam livsstil och därför kunde hon behålla sin ungdom. Det är värt att notera att Diaz nyligen sågs på Adeles framträdande med Madden, och hennes läppar såg naturliga ut.

Intressant nog sågs Adele nyligen med förstorade läppar efter ingreppet․ Därför antog många fans att Diaz och Adele besökte samma klinik.

Det är tydligt att beslutet att genomgå kosmetisk kirurgi är personligt. Vi vet ännu inte om Diaz kommer att fortsätta att genomgå sådana procedurer eller inte. Vad tycker du om sådana ingrepp? Du kan dela din åsikt i kommentarerna.

 

Like this post? Please share to your friends:

Videos from internet